jana wang

BURUAN

BURUAN

Isnin, 8 Februari 2010

OFF ROAD @ MENGKUANG, BERA

PADA SABTU 06hb FEB 1 XTVT DISEPAKATI MERONDA AREA FELDA MENGKUANG, BERA. JAM 0700AM DAH STANDBY TOPI JLN TUNGGU 4x4 "BRO AI" & AWEE.....MASUK JA KAWASAN PEHHHHH......BH NEKAN SEMACAM JA MCM PESOM JA MAINAN EH....
LAMAN 1:- SETTING PELEPAH TRY RACIK KOHJAI BH MLMBUNG CARI BB BERSEMBANG2 RUPANYA BH BGTAU" DEN NAK JAGO BINI HAH, EKAU JGN KACAU UMAH TANGGA ORG LEN KANG KOK KONO SEKEH!...."
maka pindah.....mrayap lagi jam dah kul 1100am...nie skali dok dengar sj nekan, selang anggok peh bestnie.... main tanah ja kat laluan utama SJ sampai bila BB lambung guk BB pon nekan, perap rantau terus sekoq lagi sampai udahnya SJ pergi blasah soro kecik atas angga lopok lopak berembat atas pokok sawit tuo adus.....BB den dah main ketenteng mlompat2 main tali kejap nembak....bisu.....pindah lagi. masuk sawit kecik semak plak main pelepah la.....BB wat keje huhuhu BH kaw.nie mmg best la isi ganas2...tiba 3 ekor atas anggar dok anggok sama len BB mujuk baik punya tiba dopan BB anggok pehh....jantung sudah kencang....BH turun satu pelepah...mau tjun dlm racik skali dio punyo bini kot sudah tjun atas daun sbolah racik terus BB tembak klupoq terus cabot....3 ekoq BB mujuk lg mrk dtg tp dah dok jauh huhuu melepas lg hasil sessi ni. ubah laman tanah plak skali dok nampak awee dok setting racik atas busut, wah kene jauh ni mrudum BB kang kono skolah kek pikat awee hehheee....setting BB dok comeh helang dah mlayang jauh di awan biru namun soro mcm dekat ja....BB mcm biasa 1 gear lah katakan GUK, saja lebih isi len lom kuar lg.....sampai sekoq lg terus meluru dengan bangga nya kearah BB sepatah x bunyi redah racik aduss.....x plak sangkut BH anggok dan BB anggok ganaz terus BH sayonara melepas lg BB ke2.
LUNCH HOUR....sambil2 post mortem dgn bro ai, dan awee....maka kami maju kedepan jam 0130pm..... dalam mencari lokasi setting kami berpecah maka den set tepi longkang coz ado pelopah sawit kocik.....siap....BB plak meragam dah lotih agak eh ttibo sepatah jo jawab eh terus kelihatan BH dok tibo atas anggar terus BB nekan semacam jo tibo plak hat soro kasaq lg 2 ekor dah 3 penjuru BB bersembang ntah apo yg di borak eh...terus den prhatikan dgn lirik ekor mato jo maka terjun sekor di polopah sobolah dan sekoq laie terjun dlm racik anggok2 dan .......awat hang diam dan geli kaki ka.... BB plak gelisah ja hah naya BB kang nie....hat sekoq mulo tjun td dok landing bolah belakang BB plak terus den pon bangun slow dok tinjau kene ke dok....prenggg BH 2 ekoq cabut bilo nampak 1 lembago bklubung mafla huhuuhu gopoh plak den nie...
melepas hasil ke-3
dok adjust tarik BH td BB den nyaris jd lauk biawak bilo main tanah...nasib la kelambu halimunan ado den pok dok dkt ja....pindah laman tepi jln utama kok lalu lori bwk sawit nnt jd tembaga merah la BB den hehehe setting pelepah lenggok che Limah ni la hasil racik dr KOHJAI.......
video
pindah laman tepi pagar sawit kecik peh BH isi power la....ni la ending mingggu ni BH dr kawasan PAHANG kene tambat nie...kok tapau 4 sessi operasi ni namun atas faktor belom musim 100% BH x cukup prangsang & garang makanya lepas raya cino nnt kito ulang lokasi nie....

5 ulasan:

Long berkata...

salam

tahniah atas pembungkusan bh tersebut.ganas2.musim angin2 kuat pun buleh tapau noooooo

azmi bin abdullah berkata...

pherghhhh....mantap bro.semangat ekau memang den puji.cumo posan den gelojoh tu kono kontrol skit,kono poie program pemulihan macam Tiger Woods....he he....hobin jang hobin!

2ez berkata...

tq guys....so pasni nak khatam kaji BH yg boleh jd pikat dan mcm no nak phm baco manik2 BH tu....x phm2 den pueh study hah...

CHILI DE' NGUKU berkata...

meh datang rmh long. aku dah nak msk juz2 akhir dah ni. hahaha..tahniah bro..

kohjai berkata...

tahniah wei.....bungkus sesajer....xdan koi nak ngejo aok weh..