jana wang

BURUAN

BURUAN

Khamis, 29 April 2010

Dikejar Tak Dapat, Dikendung Berciciran


Sempena trip sungkai dah dekat nie. Ptg kelmarin 28hb April 2010 rabu saja dok mengatal turun Pikat lama 2 tahun x beraksi makan pasir ka, warm up skit skill.

Dgn gelojohnya setting laman racik 13 mata baru siap......saja nak test power pok sungkai. Abis setting ttiba hujan panEh plak....dok merapat pangkal sawit sambil isap okok. Pikat bunyi la seketoi2 dlm ujan tu...

pikat tetap pikat walau lama x turun melaman skill x lupo....

Jam dah 06.45pm
Ttibo pikat dok perap& nekan sakan rantau seketol sulam gagap 3 ketul maka soro Burung hutan agak sedap dengar kasaq layan berjenang. x lama terjun menerjah pikat sambil anggok brjalan dan.....pikat balas anggok gagap tgk BH dah tarik kaki....sambil merakam aksi sparring hehehee BH dok diam kaki kene pasong racik 13.

bilo nak tangkap hahahahaaa.......ralat eh atiiii....

sekali racik dah terbang jauh dari mata....apsal lak lupo ikat batu ladung aduiii...ai....den kejar tgk BH dok atas pokok arap trsangkut lah tumang racik celah ranting....x plak.....apa lagi dok pintas panjat pagar aduiiiii.....

duri kawat dah cakup peha den....seluar kojo koyak rabak, peha rabik luka....x peduli psl nak amik racik dulu dan nak selamat nyawa BH tuu.....

KECEWAAA...!!!!!

tgk jam dah jam 7 apa lagi pulang umah dgn kekesalan.....sampai umah parang selit dah cicir ilang ntah dimana....aduiii.....apa la majal nie....

>>NASIB BADAN YG DIKEJAR TAK DAPAT YG DIKENDUNG BERCICIRAN<<<
>>>JGN LUPO IKAT UJUNG TALI KAJAU RACIK ANDA DGN BATU LADUNG @ PEMBERAT KOK X DAPAT PANDANG JER.....

RAKAMAN KETIKA SAAT AKHIR BH BERADAP PIKAT...YG KANAN BH YG GAGAP PIKAT DEN...AGAK JAUH DUDUK COZ JUBAH SAMARAN X PAKAI RAKAMAN GUNO HANDPHONE JER....

KONO LA SETTING NEW BORN RACIK 17 MATA POK GUNO DI SAUNGKAI SABTU NNT.....

JUMPO KAT SANUN.....
video

Rabu, 21 April 2010

TERKUKUR IDAMAN DALAM BURUAN


Ada satu lokasi area Mahsan, Bahau dalam merayap2 kesesatan melaman ttiba 1 suara mmg sedap didengar dok berkicauan. Setelah diamat-amati maka jelas pada pandangan mata ini seekor burung hutan yg agak pelik warnanya....isi permainan mmg best mantap.

Cinta pandang pertama maka inilah seekor burung reward lom dapat ditangkap...celir orang rupanya....atau ader yg guide dia....andai lah ku dapat pehh....

Hingga kini den terigau - igau akan dikau....bila kan dapat ku perolehi demikiannya..

Isnin, 19 April 2010

Racik Baru Edisi 7th


Ahad 18-April seramai 6 org meronda di kuala Johol, memandangkan mlm nya hujan lebat maka satu rancangan telah disepakati.

Jam 0800am telah ada dikawasan opersi....cuaca cerah x paneh sgt....suara BH mmg mantap.
Setting laman 1st.....BB lambung guk tiada yg sahut utk bersemuka.
Semua dok lambung jauh jer.....sekali "Pak Lang" lalu pergi motong kot....sunyi sakan maka pindah merayap lagi....

Sedang setting laman racik dok layan BB meroyan bdeguk ttiba datang sorang mamat nie...
"ada dapat ko!!.....takdo BH x mau tjun den jwb. Dia jwb plak...."tiap2 potang den ngajar sini.....

aduiii....frust eh padan la sumo eh sombong x mau jenguk pikat.

Laman akhir tgk jam dah kul 11.00am maka dlm dok sembang2 kelihatan BH soro gagap, selang kuku dok meroyan mlambung apa lagi....terus cari lokasi strategik....nak set pelepah ker....x leh kene sorok skill pada puak nie...nnt payah den kmudian ari...
coz member2 nie bru kenal dilaman arini...kene keep secret weapon & skill.

dgn onak dan ranjau oleh lintasan sewah, helang hitam, org motong lalu lalang plak..maka terjun sekor dilaman racik....x dan nak halau tudia....jerun 100% x dak kesian dah kene racik buatan sendiri ke 7.

Namun begitu sebagai hadiah kene gak racik tapi bukan pilihan utama.setelah di bg tanda pd kaki "cable tie" maka dilepaskan kembali utk sambung hidup didunia ini. pesanan jgn dok kacau org mikat lagi tauu......!! sayonara
video

Rabu, 14 April 2010

SEPETANG AWWEQ BERAKSI


setelah sekian lama awweq nie berehat....meluruh kasar bulunya....dok bwk turun tujuan bg patok pasir, tanah, buah rumput dan warm-up skit skill. merudum dah...mcm burung baru pertama kali pijak tanah....tapi boleh la sessi petang nie ubat telinga

Burung Baru ini adalah betina kompom sahih betina (awek)dah beberapa kali BH dok rogol BB nie....dan bertelur atas sangkar layang. apa apa pun dah nangkap 6 ekor. Isi mainan mmg sedap didengar tapi....x der perangsang ye la betina katakan....

sedikit aksi awweq den dilaman;berdeguk dan mujuk bh;
http://www.youtube.com/watch?v=xd6YIy4o8zg

---x leh upload sini plak kene guna youtube.

BH dah ada atas anggar dan aksi nekan awweq
http://www.youtube.com/watch?v=qklbQPh2f1U

AKAN DATANG PROSES MESUM BOLEH DILAKUKAN HEHEHEE...BETINA DAH ADA, TUNGGU PIKAT OTAI JER NAK DISATUKAN PROSES PIKAT 2020 HEHEHEEE....

MANA2 BH CELIR KITA TADAHKAN JER PIKAT BETINA KOMPOM JATUH LAMAN LURU PIKAT...X DAK KESIAN ROGOL PIKAT.....RACIK JGN LUPA PACAK KELILING. PALING BEST BOH ATAS PELEPAH.

BB NIE DAH DIASUH MAIN LAMAN DAN PELEPAH DAN DAHAN MATI. BUNYI DAH......
ATAS PELEPAH NANGKAP 1 EKOQ BARU, LAMAN TANAH 5 EKOR TAKAT ARINI LA X TAU AKAN DTG.

>>NOT FOR SALE OR RENT<<

RINGKASAN TTF

SEDIKIT MAKLUMAT LATAR BELAKANG PERJALANAN terkukur.10.forum(TTF)


Isnin, 12 April 2010

AKSI BB ATAS PELEPAH

video
BB nie baru sgt, BB vibrate nama eh.....satu gear jo....harap bdeguk jer....isi kurang masih lom kuar 100% permainan tersembunyi nya..rakaman pada 4hb febuari 2010 dlm musim sewah.....sekadar latihan

TIADA HASIL TANGKAPAN, BH CELIR TAHAP MAUT.....

SETAKAT TARIKH NIE BARU NANGKAP 7 EKOR JER....BILA LA NAK SAMPAI EDAH NAIK PANGKAT TARAF PIKAT OTAI NIE!!!!!

SABAR JO LAH...... video

BH PERASMIAN RACIK EDISI 3rd


Sabtu 10hb April 2010
cuaca agak dukacita, gerimis mengundang sepanjang hari, BB lambung guk tiada yg bersahut, kata x disambut.....namun diteruskan jua usaha kecewa jua penyudahnya.....

Alih BB dok pelepah, sampai sekor atas racik sulam, terus mlambung pelepah sebelah aik celir sgt BH nie...ttiba BB dok tegak dan cemas....rupa2 nya seekor ular hitam dok menjalar ke arah BB.

dok kata kok ekau ular ekau poie jauh2, kok ekau jin den pasong kau kat pangkal sawit ni!!!!

Ular tu terus pusing turun pangkal sawit dan berlalu dlm longgokan pelepah sawit...den pon bungkus terus balik, mano tau kok dio ajak otai eh naya den

AHAD 11hb April

meronda arah kg TEMERIS, BH terjah langit pehhhh....cantik nie....tapi ekor bercabang, x best la....

sudah eh ari dah tengahri masuk "KOBUN NIOR DATO` AM", hehehe jumpa plak geng nak kuar balik. Apa lagi sembang2 mcm hal sampai kuar citer kene kojar dek rimau pon ado, bukan Pak Belang....x tau spesis apa....nasib umur panjang.

TTIBO......

BH dah nganggok2 atas angga, apalgi....zaassssss.....

3 laman open oleh 3 pemikat....dah siap seeting laman, BB dok kutip batu, pasir, ranting sambil memusing jer....aik apa hal plak nie...

Dan BB pon bukak la Lambung GUK vibrate 2-3x, entah mana dtg sepatah x dengar bunyi, BB pon anggok anggar mana BH nie....x kan BH bisu .....x dak game arini....tapiii...

ACARA PEMBUKAAN DAN PERASMIAN RACIK BUATAN TANGAN berhasil;



BH rendang daun puding rupanya, garang semacam jo....dah kene racik, masih anggok2 lagi dan terdiam hati dup dap, kene ke x...2x BH sangkut kaki den pon kuar dr kelambu halimunan, BH dok pandang den, den pon pandang BH mmbatu diri nak tgk BH kelupur nak test racik putus, ke dak....namun akhirnya....dlm jut jua adanya....sms beberapa geng....racik hasil buatan tangan sendiri dah boleh nangkap...secara rasminya.....

Jumaat, 9 April 2010

menjana income


How do I earn more shares?

* Refer people for more shares!
* For each successful signup we'll give YOU 5 shares AND 20% of the number of shares that person earns! That's a whole days worth of searching and more, with no limit!

Joint search engine terbaru MyLook (mcm yahoo dan google) dan dapatkan $0.22 USD setiap kali anda buat carian/search..

http://mylook.com/join.php?x=67206

More Information
MyLook is the new search engine "owned" by it's users. For each search that a user does through Mylook.com that user is rewarded with 1 "share" in MyLook. These are not shares that are on a stock exchange but shares as part of the real life game that is MyLook. When dividends are awarded you will receive a real life money payment for each share you hold in MyLook.
While MyLook has not put advertising on the site to start paying dividends out yet - it is now a great opportunity for users to start building up their shares in MyLook now. Why? Lots of shares are being handed out in the early stages, and it might be gradually more difficult to earn shares later especially when they are paying out dividends monthly. MyLook is a ground floor opportunity to get into a startup, without any financial investment on your behalf - you just simply need to use MyLook.com as a search service.
While it may be more difficult to get shares later on, once you own a share in Mylook it's yours - for good. You will keep getting dividend payments on it for the life of the site, or for as long as you remain an active user of MyLook.

Sign up now and start building up your shares today...
http://mylook.com/join.php?x=67206

Rabu, 7 April 2010

PELAPIS PIKAT


D`kala pikat sudah mogok, baru melepasi "DEMAM" bulu meluruh sakan, maka alternatif dok usung Burung baru turun tanah. sessi latihan main tali dan keluar masuk catok, meronda2....mmg haus tapak kasut dok ngusung BB nie... ini adalah burung melaka, LENDU dada belah dari bawah paruh hingga bawah perut masih baru, usia dlm tangan baru sebulan.

video bawah ini adalah burung bahau tangkap bulan januari 2010. nama gelaran "S.B" makna nya >>SUNGAI SEBALING BAHAU<< jika ikut syarat masih belum layak lg turun tanah, tapi dlm bnyk2 yg ditambat ini sahaja yg galak dan rajin bunyi. setakat ini dah 7x turun laman kondisi lom stabil mana...sabar jer lama2 nnt mau lah bunyi hehehe....

masa 1st time turun tanah dok ngelebang jer....mcm baru kene racik....hehehee pastu tukar pd hari berikutnya musing2 jer.....bunyi x gak....kok ikut "amarah" mau jd lauk tp asam garam dlm melatih BB mmg thap tinggi ujian kesabarannya...

>>TAHUN 2011<< baru leh jadi pikat burung nie...

video

Khamis, 1 April 2010

RACIK_KOLEKSI TERKINI 31-3-2010


Sempena musim BB meluruh bulu nie....di kesempatan ini masa trluang diisi dgn pembikinan racik x larat nak beli mahal2 dah skang....hasil x tau amacam masih R&D mmbaiki kualitinya. Baru leh complete package jd pemikat jalanan hehehehe....

1_dari kiri tu 1st product agak kasar buatannya BH tgk pon trgelak
2_dr kiri tu hasil 3rd edition 21 mata cun skit
3_dr kiri 4th edisi kerja 27 mata dah uji pandu dilaman BH mlompat2 ngelak mata racik
4_kanan skali tu racik 9 mata SULAM dr otai ZS(snipers) cun maut

RACIK buatan sendiri;

hasil kerja sulung agak kasar buatannya;

nie hasil ke-3;

nie hasil kerja yg ke-4;


nie la hasil keje tangan dah ada 5 kepala (set)siap lom ada hasil tangkapan dlm cubaan menangkap selepas mood bikin smpai. 1 set dah pos bg sifu bg beliau uji pandu melaman apo mcm leh guno ker... stakat tarikh nie lom ada laporan dr sifu terkukur ku ini... hehehehe naik keras jari jemari ku...

namun begitu cinta pandang pertama akhirnya "RACIK SULAM 9 MATA" dr tangan SNIPERS ada gak dlmm koleksi baru dapat 31-3-2010 fuuuuhhh.....mmg mengancam hasil tangan otai nie siap ado lock tuu....camno la dio buek agak eh...solasai utang den pd otai nie..

RACIK SULAM