jana wang

BURUAN

BURUAN

Rabu, 21 April 2010

TERKUKUR IDAMAN DALAM BURUAN


Ada satu lokasi area Mahsan, Bahau dalam merayap2 kesesatan melaman ttiba 1 suara mmg sedap didengar dok berkicauan. Setelah diamat-amati maka jelas pada pandangan mata ini seekor burung hutan yg agak pelik warnanya....isi permainan mmg best mantap.

Cinta pandang pertama maka inilah seekor burung reward lom dapat ditangkap...celir orang rupanya....atau ader yg guide dia....andai lah ku dapat pehh....

Hingga kini den terigau - igau akan dikau....bila kan dapat ku perolehi demikiannya..

4 ulasan:

Zul berkata...

E2z jangan meroyan ye he he he

Long berkata...

salam

tudiaaaaaa sisik ruan noooo.tang mana tu ? bila nk pi ? preggggggggg

2ez berkata...

stakat arini 2 lokasi dah jumpa 1 kat bkt inas, senaling kuala pilah dah kene rembat racik....byk pikat tko kene tibai....wee pilah ada britanya....tapi yg ni kat kawasan MAHSAN, BAHAU mungkin lepas trip sunkai kene jelajah. skang ujan track laluan agak evil skit....

>> spesis TEMBAGA MERAH nie...mmg dasat giler...mroyan nak nangkap nie...

Zack berkata...

Wow,tembago tu...vroommmm.