jana wang

BURUAN

BURUAN

Khamis, 27 Mei 2010

Tewas Pada Betina


Rabu 26hb Mei jam 05.30pm lokasi biasa kawasan brdekatan taman perumahan.

Balik dr keje sampai umah dah dekat jam 5.30pm dan lg melaman nie....sambil dok isap okok dok perati sekoq-sekoq BB atas sangkar layang nie....."mana satu nak bawak nie!"

Ttibo aweq meroyan minta ajak melaman kot.....terus setting cetok, masuk kan SJ dlm cetok lg 1, kira bwk 2 la....

sampai lokasi parking motor trdengar sekoq lambung guk kosong luncuih jo tara ada isi, x best la.....aaaahhh.....pacak jo lah aweq nie setting racik 17 mato.

2-3 step nak nak kuar kan SJ terus aweq wat keje nekan semacam jer....

SJ nie dah 2-3 kali bunyi dilaman tp lom ado prangsang sgt sajo dok caj power nnt lamo x turun tanah lupo plak deh...dah SJ dipacak maka dok perati aweq wat keje....

BH mlmbung 2-3 ekoq dok layan diri, bdeguk jo dok tarik aweq naik atas anggar, dlm hajat x mau dapat la sobab soro x cun sgt.

Sekali aweq selang, anggok anggar waaahhh......dah perform skit aweq den nie....
kalah skill BB vibrate den....

masuk jam 06.30 BH td dah sampai dok atas pokok sawit atas kapla aweq....dok lambung guk jo.....x da arapan la ptg nie....

aweq mcm biasa la BH jauh dio onjut smcm bilo dah dopan mato leko bersikat, bgincu, kkadang tu tension gak.....dlm aweq wat dek tu....BH td pon menggatal terus tjun jauh atas tebing seberang dok anggok2.....pastu dok jeling2 hehehee aweq cun mano plak nie....agak den la...

Terus terbang jatuh depan aweq bjalan2 sambil anggok, aweq jual mahal undur skit belakang, terus BH trdiam....uiks apsal plak BH nie x gerak kene pasong dah ker....
hehehee kompom la bilo BH tduduk menong tu kene racik la.......hahahaaa racik 17 mata, khas trip sungkai dulu baru membunuh perasmian arini huhuhu sebulan nunggu baru kene BH....

sekali amik kene pangkal jari jo......nasib x pacak tenggelam kok x putus jari deh...
BH mngambur terus kelupoq dibunuh pikat betina,

TERUNGKAI BADI SUNGKAI, TERUBAT KECEWA MELAMAN BULAN NIE....

yezzzzzzzzzzzzzzzzzzz.............sampai umah skali otai palong tpon ajak minum dok borak2 ari pon dah azan maghrib kami brsurai...

AHAD NIE.....JOM KITO POIE KERATONG......

Isnin, 24 Mei 2010

GERUH MELAMAN


Seperti biasa weekend mengalahkan org kemaruk bercinta turun merayap dalam estet sawit memacak racik dan menderma darah pada nyamuk sedikit2.....

Sabtu 22hb Mei jam 12.30pm dengan cuaca yg mendung lewat sang suria menyinar menyebabkan burung di hutan kebisuan tidak berapa galak utk berbicara..

BERDEBAR.......
Dalam detik bermula BH berbicara dengan BB den ketika waktu itu terasa sesuatu merayap2 dikaki kiri. Ku sangka semut cuba merayap dan gigit tetapiii.......

Terasa agak kasar rayapan ini ku toleh ke bawah "ngauuuuuuu"......dadaku ku berdebar dgn spontan melompat nasib tak jejak pucuk sawit ala kadar jer lompat atas perdu sawit cizzz......nasib den x geruh arini kok tak mau naya woooo....kene sengat lipan waktu tengahari gogat bisa naya wooo....ku telek cara ilmiah...lipan biasa jo nasib x bersawan arini.....

Terkukur yang beradap atas anggar terus cha alip boot...cabut.....den patah arang melaman terus kemas balik umah..

pasni den nak main merbuk plak.....terkukur x garang layan denak syok woo...mikat merbuk nie...


**masa masuk sawit pastikan keselamatan pakai kasut safety first***, parang sisip dipinggang, perhati kawasan sekitar

Isnin, 17 Mei 2010

Ahad 16hb_ BERA SELATAN 7


Rancangan diatur dgn naneng dan apek bkt gelugor (3org jo),mato x leh lolap dah nmpak2 jo laman....jam 5,30am den tpacak dopan tanggo umah naneng hehehehe lewat 1 minit sayonara.....sumo bwk BB 2 cetok...den pon samo

Jam 06.30am isi perut dan petrol dkt petronas palong 9 skali team cino seremban dkt 10 org pon isi petrol pehhh.....pikat mrk dasat2 tuu.....nasib BB vibrate den dlm keto x dongar bising2.

Ronda2 ini ditaja oleh NANENG heheehee Apek Belanja Lunch jo....den paras.....masuk Ladang bkt,berembun access denied.....masuk ladang cempaka pon sama tp kok naik motor ado pluang...

Laman 1st Bh soro kasar x mau jatuh dok lambung guk atas kapla jo.....pindah kuar.
Masuk bera selatan parking jo terus brpecah destinasi memasing....naneng kojap jo dah tapau x dan kato apo terus sorong kaki ke racik. wah naneng dah dapat lesen...
Den dgn BB vibrate BH x mau terjun sampai atas pokok sawit tinggi dok sembang jo buah mainan dasat tu.....tp x mau jatuh.....gagal sessi pg

next laman tukar tempat dgn apek BB den beradap dgn TONGKAT dan gagap guk 1 x mau gak jatuh dok berembat jo atas pokok.....dlm BB anggok skali mamat indon timbui alamak......hari ahad pon kojo ka...meracun rumput aduii....mati keras la....

cabuttt.....

kuar pintu 7 masuk 6 hehehe jam 12 noon dlm kesamaran dan gelita rimbunan pokok sawit hening dilanda garuda tiada suara kedengaran.

seperti biasa den pacak jo BB den panggil BH 76 76 76 = terjunam la seko beradap....
mato dah kuyu ttibo kukukukukokoooooo.....aik......mano dtg BH nie....

yezzzz.......Den dah dapat lesen arini.....badan latih melaman perut dah bulur......riang ati den racik baru den bunuh skali pasak pangkal peha jd bodoh BH tdiam...

sekalii siasat ....betina daaa.a.....den lepas smulo slps beberapa testimoni dilakukan.....mana tau kok ado anak kecil.....cian plak....jd duda plak jantan eh.....hehehe

selepas makan tengahri kami meronda bkt. serok plak lebih kurang 20km dr lokasi td...

pehh....marveles pilih jo soro mano mau......mmg enjoy tp BH x mau jatuh sampai2 beradap atas angga dok tarik pikat naik atas....BB den bateri 6x lebih lamo....on sajo pacak mano pon tp...1 gear la....

sessi petang tiada hasil namun mmg bestt....badi trip sungkai amik maso 15 hari 2 minggu gak baru lerai, BH x mau beradap BB vibrate heehehe skali arini terubat jua kesumat sungkai yg sepi dgn melaman di Bukit Serok....

balik smpai serting ujan lebat smpai banjir fuuhhh....enjoy sakan den

Sabtu melepas

SABTU
cuaca agak2 mendung, berkali-kali benak bercelaru mau pergi ka melepak.....jom saja2 meronda lama x ziarah lokasi biasa.

masuk area lomang jompol merayap pelan2 skali ado plak motor ado cetok org x nmpak aramak sudah kene jajah kawasan nie lunyai laaaa.....ronda depan parking motor terus jalan2 cari laman....cun....

setting ala kadar jer racik kerna BH area nie liat skit mau terjun maklum la regular kastemer....hehehehe...BB den vibrate lambong gok 3-4 ketui dah BH terjah langit menepok lambung.

dok atas pokok sawit alih 2x BB nekan terus tembak jatuh tak dan jalan lama dah kaku kedu x gerak hehehee....racik nie....BH kene ujung kuku jo......ariossss cak alip bot cabuuuttt.......melepas BH nie....

video

Selasa, 4 Mei 2010

FELCRA CHANGKAT SULAIMAN, SUNGKAI JADI KENANGAN


Hajat dan azam ingin menjadi juara sungkai x kesampaian....den arap nak nyambut ulangtahun kelahiran disana sesia....dgn semangat setiakawan dan sepakat maka ttuan75 @ appai & group palong brgerak ke bse dari jemapoh jam 11.30pm dingdong2 jam dah tunjuk jam 3am blom gak gerak ke sungkai. Lepas kawtim lbh kurang kami gerak ke sunkai non stop kuar exit tg.malim. dari tg.malim nak cari kedai makan x plak jumpo x cun aleh2 dah subuh plak..lps tunai tanggungjawab terus gerak destinasi utk sarapan pagi..

kecewa plak kedai x bukak sempena hari buruh nie....skali dah konvoi group selatan menuju destinasi.

Ringgo, mamat mlk bigshow jadi kapla skali lajak sampai pos pemeriksaan polis. den pusing terus masuk 1st check in. Lepas tu pandnag kat luar pagar ada jual nasik lemak terus makan dulu org 2nd order makan pagi pekene teh panas .....mmmmm.....legaaaaaa.....

selepas upacara perasmian dan ucapan matlamat oleh LONGKEDAH maka kami pon beredar cari laman tinjau jo....dari jam 10.30am hingga 12 noon tiada respon Burung Hutan.

Bumin sepi seperti garuda melanda tiada sahutan selepas aneka suara tiruan dialun.

Dalam usaha mencari ada terdengar seekor gut 2 lambung uk....kami 3 org terus adjust ....celir x layan pikat...lari2.

perot lapar kami meronda penghujung jalan Felda Bersaot 5, tiada kedai makan bukak kerana ada kenduri.....hampa perot dah lapar pusing masuk felda bersaot 4 ada la kedai makan smbil siasat ada ka org mikat kawasan nie.....skali jawapan kecewa "lunyai dah hutan nie pak awang kerjakan, ramai beli burung pak awang" aduuusssss....

selepas solat zohor, kami pon menuju tempat awal bkumpul barulah ustaz appai beradap bh celir denak kena bedal oleh burung betina.

Laman seterusnya den plak BH beradap terjun laman racik terus spring jauh dok nguku x gerak2....celir sakan BH area nie....

Laman akhir disulami angin sejuk guruh bergema kilat mengilau...Laman nie BH agak meriah tapiii....dari kesan laluan berbekas tayar motor dan kereta kami ni ntah yg keberapa masuk x tau?

BH x mau terjun beradap den main pelepah mcm burung raja udang ja bh spring terus x mau terjun beradap dok sembang jauh2. apa la majal burung sini....

>>>tiada sekor pon hasil buahtangan sungkai utk geng Negeri sembilan....bukannya pikat mabuk kambu tapi BH celir tahap gaban<<<