jana wang

BURUAN

BURUAN

Ahad, 14 Februari 2010

CEMPEDAK JD BUAH NAGA


Sabtu 13hb Feb 2010
TRIANG 1ST TIME MEET LI N9
Seperti drancang maka jam 0530am dah kuar umah menuju lokasi sasaran. Oleh kerana atas dasar kawan maka naik lah Triang berkenalan dgn saudara LI N9 bertugas di balai polis triang. Jam 0730am dah lapor diri.

Atas dasar tugas maka beliau x dapat turut serta dlm edisi khas ni tambahan BB beliau pon dah uzur syarie.

maka Lokasi 1st....TERMINAL BAS TRIANG......alamak open nya....nasib x beli tiket suruh BB balik naik bas ke PILAH......sampai jer BH dah berembat dok melintang pehhhh ganaz btui depa....dlm kelam kabut tu maka pelepah kelapa depan masjid menjadi tumpuan.....geng & otai dah posing laman. siap lebih kurang 15 minit BB bg kata aluan maka sampailah tuan tanah kedaung dok atas kebel telepon....ttiba....zassss..........sekoq merbuk trus lambung dan landing atas pelepah kelapa depan BB terus terkulai layu di tepi longkang hahahaa dok mikat terkukur dapat plak merbuk kira rezeki pg nie la....duit minyak dtg dah terbayar....
video
call bro LI N9 pindah laman....dia tunjuk 1 lokasi pehhhh marveles betapa celir tahap nyanyuk dok gasak x mau tinjau pikat pon....ni mesti kes lokasi ngajar BB ni punyer gaya....kompom .

tapi otai besaq tapau gak. den yo kantoi....pindah lokasi selepas makan tengahari lokasi rahsia....mmg puas hati game arini.

rumusan:-
Game mmg best...den tapau merbuk ja sessi pg, ptg BH x mau terjun
Otai besaq tapau 3 ekoq dan dah deal mau repeat hat soro kecik angkat ..... pasti akan diulang lokasi itu nnt..full game i hari.....merbuk tu den namakan "TRIANG" bakal meletop jadi pikat merbuk akan dtg hehehehehe............arios........

3 ulasan:

kohjai berkata...

tahniah wei.....dassat mu...pukul abis xdak kesian wooo.....

Azmi bin Abdullah berkata...

merbuk pun merbuk la geng...kiro joki gak tuh.

Zul berkata...

Tanniah Ez..cempedak ke ,nangka ke.... dua dua sedap dan enak dok gitu......