jana wang

BURUAN

BURUAN

Rabu, 27 Januari 2010

PROMOSI PIKAT SG

pikat otai nie dah rekrut mcm2 kaedah, pacak kok mana boleh......dan akan cari tuan baru mulai 1hb Jan.2010 menanti rombongan merisik meminang....
game semasa test power 2010 boleh main 24 jam pikat nie....lebih 30 ekor bungkuih memandangkan 1 gear jo maka owner mutlak dah canang so .....sapo copek bkonan maka copek lah jd menantu eh..... sejarah ringkas; HASIL interview ringkas dgn owner nya..... ditangkap ;- 25hb Ogos 2005 SELADANG GANTUNG dilatih pada tahun 2007, terus naik jd pikat belom kalah laga lasak pikat nie.... .
>>>>>>>>>>>>>> so far mainan 1 hala deguk kadang2 ada guk, perap jo kojo agak eh leh tgk video rakaman boleh test laman dulu tgk game...... LIMITED OFFER!!!!!!

2 ulasan:

junaidi a.k.a hachiroku77 berkata...

harga macam na ni..
macam na nak contact?

2ez berkata...

PRICE OWNER RM700.00 + AGEN PROMOTE RM50.00 = RM750.00 SIAP ANTAQ POS LAJU
JIKA AREA N9 KOK LUAR N9 KENE KOS TOL LG HEHEHEE