jana wang

BURUAN

BURUAN

Sabtu, 9 Januari 2010

OPERASI DI BAHAU ESTET

09-01-2010 sabtu.
jam 08.00am sms bro Zam Bhu tanya cuaca pagi ni mcm mane. ok cun jam 08.30am akhirnya sampai umah beliau slps melilau cari. Peh penuh sangkar brsangkutan keliling umah. gerak ronda slps minum pagi di Mahsan Laman cun tu tapiii......hening sunyi sangat mano poie BH kawasan nie??? Ronda punyer ronda akhirnya sampai jua kawasan biasa utk dijajah smula Bahau ioi estet.....

jom serbu den bro zam bhu tanpa berlengah cari laman pacak racik.
BB den dok atas pelepah jer skali sudah tembak langit 2 ekoq BH.....musing2 terus senyap sambil diselangi dgn lintasan hormat si helang....
video
begini lah rakaman laman zon A. ajak bro zam jom ronda jauh skit kita pergi zon B plak. ronda2 sampai sajer dok pacak racik skali BB main angin semacam rupanya sang sewah plak kejar burung menah dapat jadi lauk pagi ni nasib x BB den jadi lauk. cabut....cari laman lain. Hari ini byk plak gangguan mikat. Dgn org metik kelapa sawit, sewah, helang.....akhirnya di laman akhir trdengar soro angguk gagap dok melayan atas sawit ...preeenggg...himpit cepat. dukacita nya game arini....tgk jam dah kul 0100pm. kecewa plak ai...
bro zam bhu ajak balik jom kita sok try laie.

3 ulasan:

azmi bin abdullah berkata...

anggap tak do rezeki yo bro...adat la tu, kdg2 dapek kdg2 tak.yang penting turun mikat..itu mesti!

mart lae berkata...

btul apa yg otai azmi cakapkan tu... dapek ker tidak tu lain ceriter.... yg penting turun laman....

cam aku nih...dpt baca report korang pun dah ok... kira lepas gian gak lah

teruskan usaha membungkus.... nak tambah skill boleh jer contact otai azmi@otai din tak pun direct trus ke chief otai...sd. Long ....???

2ez berkata...

next trip 4 hari aku akan pulun kaw2.....