jana wang

BURUAN

BURUAN

Khamis, 14 Januari 2010

14/01/10- HADIAH De HARI YAM TUAN BESAR N9

jam 5.30am mata dah cerah bila BB dok nguku...ngigau ker BB nie...x sabar plak nak gi operasi kot... jam 7.30am siap kluar umah ronda depan umah bro zam bhu, umah gelap plak isk....tido ka atau dah dlm laman. aahhh....lone ranger la ronda bahau estet.... jumpa laman cun pacak racik atas plepah dulu test market.....BH x layan....cuaca cun nie...pindah laman angin sejuk brtiup adus.....BB dah tarik gebar plak ksejukan...... ronda punyer ronda dah jauh mrayap aahhh....ni kes sesat nnie....skali kuar area MAHSAN plak mak ai jauh eh.... sessi pagi dukacita... balik umah jam 01.00pm makan dulu la.....smbil sms bro zam amcam hasil di JERAM PADANG......sume dukacita atas faktor cuaca berangin sejuk. ptg amacam eh kok ronda jom kito.... sessi ptg jam 04.00pm bwk awek ronda2 dtg umah bro zam bhu cuaca dah mendung plak mcm nak ujan nie....."mendung tak bererti huhjan" bro zam ajak naik kete mronda di jelai ok cun....ingat gi lonek. jom kito sosah sladang dulu.... kecewa siap pacak racik boh BB atas tunggui....BH plak sepii puas "pakai ilmu pukau" tiup tangan dan mcm2 x gak BH menjawab ceh....pindah.....bro zam ajak blakang skolah jelai ..... cari laman hehehe.....sunyi jer....aahhh....pacak jer la nnt bunyi la....siap....cari posisi strategi siap pakai 1st time jubah halimunan ....ttiba.....awek enjut smacam jer rupanya atas wayar dah ader tinjau awek nie.... tapau video sms LONG dgn Bro reseli minta racik satu set BH dah bwk terbang.....hehehehe...gurau jer...apsal plak kaki BH nie.....kudung jari 2 btg, ader tali kaki plak uiks....burung bsawan ker pindahh.... otw balik singgah kat temeris.....peh atas wayar BH dok tegak mcm "si cincang" tringat BB kat JENGKA dulu cari laman tgk ader kawasan baik punyer....tp....BH x layan dok lambung guk stempat jer...gagak & helang putih lalu awek dan sladang bro zam dah kecut perut... aiks ado plak dengar nguku atas wayar td...jom slman lagi....ok...cari lokasi den pacak topi jln yo..... bro zam sbelah tingkap jer dekat2. awek den bagi slm pekenalan "yu huuuu...." skali BH enjut smcam BB bro zam pon cergas jawab siap main angin ....pap pap pap .....sekoq lagi mai plak....aik...2 ekoq atas anggar.... apsal plak awek nie...brsolek, bgincu lama sgt....sepii.....ceh...kene guna ilmu pukau lagi nie.....kukukukuuuu....BH jwb .....terjun dah...angguk bjln ke arah awek mana mau lari ....
brani ya nak rogol awek den masuk pangkal peha tuuuu.... mcm "TEMBAGA" agak eh la hehehee bro zam tlg pegang BH nie jap den nak kemas racik abis kusut masai take time nak kemas nie.... jap3 nak snap foto dulu.....peh dasat BH nie...balik trus tambat nie okk jom balik jam dah tunjuk 6.50pm.....samapi umah bro zam mlepak post mortem dulu, pekene alicafe dulu , bro zam call member kamcing mai la sembang, member bru jer balik dr ngajar BB, frust x tjun sembang2 jam dah tunjukm 08.00pm. org umah pon dah call "x ingat nak blik umah ko?" alamak !!!!!best punyer sembang ok jumpo laie nnt sabtu & ahad nnt kito operasi lagi.... sampai umah mandi dulu pastu setting sangkar layang baru, tambat dah..... 2nd BH DEN NAMO "TEMERIS"
sngkar layang bru beli kat kedai big show, tali baru mcm tau2 jer nak tambat BH baru..hehehee amacam ok ke BH ni yg nie "si kudung,

permainan x tau lagu mano, yg ponting tambat dulu x bunyi 2 bulan dok ladung deme

4 ulasan:

din...zafiz berkata...

salam....
Tahniah 2ez.
bungkuihhh......

mart lae berkata...

Salam...

2....sekali bungkus...TAHNIAH..TAHNIAH..TAHNIAH

kat sangkar layang 1st tu cam boleh tahan

azmi bin abdullah berkata...

congrat.
pikat hang memang mantap!
sama level ngan Otai zafiz Din.

2ez berkata...

mokaseh geng....skang den bsmangat boto tahun 2010 nie mcm g mikat nie ado takdo hasil totap meriah sejak join forum nie....trasa syok kongsi pengalaman bak kato org "ado tompek nak ngadu" hehehe bilo nak set mikat samo2 nie...dapek tak dapek yg ponting kito enjoy....
arini den ronda kek jasin,arah kg.pajak BH ramai tapi x tinjau plak pikat. den poie jumpo sifu "sepetang bersama" dok luah an dan blaja skit2.....