jana wang

BURUAN

BURUAN

Isnin, 23 November 2009

LATIHAN ATAS PELEPAH

Sabtu dan ahad 21& 22 nov sessi latihan tahap 1 atas pelepah so far boleh main atas pelepah sawit. tinggal nak bg tangkap jer. bunyi dah ok mcm main atas tanah jer memandangkan cuaca asyik ujan dan sikap merewang laman maka pikat main pon tak hebat
hehee ni la keadaan pikat dk ataas pelepah sawit nak pacak racik atas tanah semut gatal banyak cian pikat dok klupuq jer minggu depan sabtu aku raya kat ulu tiram, johor harap2 x ujan dan banjir. kok cuaca baik nak test power kat ulu tiram...

1 ulasan:

BL berkata...

Salam,
Macam tu lah..kalau kita nak ajar pikat main pelepah. Bukan nye senang..kejap-kejap terjuntai..tapi kalau dah jadi..malas nak ceter..asik nak naik pelepah je lah plak..heheeee..

--> BL(Merbok Forum)